ENKEL HUDVÅRD
ÄR EN HEL VETENSKAP

Jabushe skapar aktiv hudvård med bevisad effekt mot hudens ålderstecken. Den dokumenterade effekten är baserad på gedigen svensk forskning och en studie som är godkänd och granskad av forskningsetiska kommittén vid Karolinska sjukhuset.

Studien är den första skönhetsprodukten i världen som publicerats i den erkända vetenskapliga tidskriften British Journal of Dermatology (2003:149:841-849)

QAL - 100

QAL-100 är Jabushes unika, verksamma och kliniskt dokumenterade
formula som ger effekten i våra aktiva hudvårdskrämer. QAL-100 består av en specialkomponerad kombination av Q10, acetylkarnitin och
liponsyra samt hudstärkande E – och C-vitamin och en mild form av A-vitamin.

QAL-100 reducerar rynkor och fina linjer, minskar porernas storlek och reducerar pigmentförändringar.
Med vår aktiva ingrediens får huden en jämnare hudton med strålande lyster och mer spänst.

De aktiva ingredienserna är inneslutna i 100% biokompatibla, biologiskt nedbrytbara och hypoallergena bärare som gör att ämnena bättre kan tränga ner i huden och levereras till hudcellerna.

När de aktiva ämnena i formulan tränger in i huden är det inte ovanligt att en stickande och hettande känsla uppstår. Det är en normal effekt och avtar med tiden. Ibland kan också röda prickar framträda, vilket också är normalt.
För att huden inte ska överreagera på de aktiva ingredienserna bör du därför vänja huden succesivt vid produkter som innehåller QAL-100.

COENZYM Q10

Coenzym Q10 finns naturligt i relativt stor
mängd i överhuden, men med åren avtar kroppens egen produktion. Q10 stärker hudens antioxidativa skydd och cellvitalitet.  

ACETYLKARNITIN

Acetylkarnitin är ett aminosyra- och B-
vitaminliknande ämne som bildas från karnitin.
Acetylkarnitin gör liponsyra mer effektiv och hjälper hudcellernas energiproduktion att använda vissa fettsyror som bränsle. 

LIPONSYRA

Liponsyra är ett vitaminliknande ämne med 400 gånger så stark antioxidant effekt som C-och E-vitamin. Liponsyran består av mycket små fett – och vattenlösliga molekyler, som ger en unik förmåga att tränga ner i huden. Väl nere i hudcellen bildas E- och C-vitamin som skyddar huden och ser till att bibehålla spänsten.