OM JABUSHE​

Jabushe erbjuder enkel och effektiv hudvård för kvinnor som vill framhäva sin naturliga skönhet. Vi har en holistisk syn på hudvård och tror på att stärka huden inifrån och ut – med kosttillskott för huden och hudvårdsprodukter som gör skillnad, varje dag.

QAL - 100

I våra effektiva antiage – produkter i sortimentet hittar du vår unika, verksamma formula QAL-100, en specialkomponerad kombination av Q10, acetylkarnitin och liponsyra som minskar rynkdjupet och porernas storlek, såväl som pigmentförändringar samt gör att huden blir spänstigare och slätare med en ungdomlig lyster.

Vår hudvård har kliniskt dokumenterad effekt mot hudens ålderstecken som ger synliga resultat. Studien är godkänd och granskad av forskningsetiska kommittén vid Karolinska sjukhuset, samt blev som första skönhetsprodukt i världen publicerad i den erkända vetenskapliga tidskriften British Journal of Dermatology (2003:149:841-849).

EFFEKTIV HUDVÅRD

Jabushe innehåller effektiva hudvårdsprodukter framtagna och producerade i Sverige. Hudvårdsserien innehåller produkter som arbetar verksamt med återfuktning samt den aktiva hudvården som fokuserar på åldersrelaterade tecken på din hud som pigmentförändringar, fina linjer och rynkor. 

FAQ

Har du fler frågor och funderingar kring våra produkter?
Klicka på knappen nedan för att komma till våran FAQ eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

NÖJD - KUND GARANTI

Alla våra hudvårdsprodukter är utvecklade och tillverkade hos Hardford, en ledande levarnatör av kosmetika, hår- och hudvård i Sverige. Vilket ger oss de bästa möjligheter att säkerställa kvalitén på både ingående ingredienser och färdig produkt.

Vi känner oss därför helt trygga med att ge dig som Jabushe-kund en fullständig nöjd-kund garanti. Om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd – kontakta oss så ser vi till att du får pengarna tillbaka.