Irina Flaatrud (56) driver en helsekostbutikk på det tiende året, og har jobbet i denne bransjen i snart 15 år. Hun har prøvd flere typer kollagen, men det er kun en type som gir henne de resultatene hun ønsker seg.

«Det hele startet egentlig med en kundehistorie og det er nok 10 år siden. Kollagen tilskudd var jo ikke så vanlig den gang.»

Irina fikk kjennskap til effekten av kollagen gjennom en fast kunde i butikken. Kunden fortalte at dette kunne hjelpe mot både strekkmerker og generell spenst og fukt i huden. Kunden var så fornøyd med resultatene at Irina også ville prøve. Hun var lei av den tørre huden hun måtte slite med hver eneste vinter.

 

«Da jeg begynte å bruke Jabushe Collagen var det først som en kur, 3-4 måneder gjennom vinteren. Leggene mine var helt forferdelig tørre og ingenting hjalp, uansett hvor mye jeg smurte dem. Resultatene begynte å komme ganske raskt, og etter en vintersesong med Jabushe Collagen var problemene helt borte. Huden på hele kroppen føltes mer fuktig og smidigere enn på mange år.»

 

Huden vår består av 75% kollagen, men den naturlige produksjonen går nedover med årene. Det er derfor nyttig å innta kollagen via kosttilskudd. Irina presiserer at for absolutt best effekt, bør man ta kollagentilskudd hver dag hele året. Da blir det en god vane og man faller ikke ut av rutinen under oppholdsperiodene, noe som er lett å gjøre.

«Etter 10 år har jeg jo blitt eldre og behovet har blitt større, så nå bruker jeg det gjennom hele året. Det viktigste for meg er resultatene, hvor kollagen opprettholder spenst, fuktighet og den ungdommelige gløden. Det er godt å vite at produktet gir meg en sunn hudhelse, og tanken på å kunne smøre kroppen innenfra er noe jeg liker. Dette er min ultimate hudpleie og min faste rutine.»

 

Irina var på en omfattende hudanalyse for et par år siden og der talte resultatene for seg. Hudterapeuten kunne fortelle Irina at kvaliteten på huden hennes var langt yngre enn den fysiologiske alderen tilsa og kunne faktisk måle seg med en på 35 år. «Jeg er ikke veldig forfengelig, men klart det er gøy med slike tilbakemeldinger», avslutter Irina.

 

Jabushe Collagen kommer i porsjonsposer og kan blandes i alle typer drikke. Det kan gjerne røres inn i smoothie, yoghurt eller grøt. På den måten er dette produktet både enkelt å ta med seg, og enkelt å få i seg. Hvem trenger vel ikke det i en travel hverdag?