Kollagen – en superingrediens för hår, hud och naglar

Visste du att huden består av hela 70 procent kollagen? Kollagen påverkar både hud, hår och naglar. Med åldern avtar kollagenproduktionen, och du behöver därför aktivt tillföra kollagen i kosten för att bromsa åldringsprocessen. Kollagen är den viktigaste ingrediensen koppen behöver för att upprätthålla ett friskt och sunt utseende, säger Marie Oddsson, som är auktoriserad hudterapeut.

Jabushe Collagen; ett specialkomponerat kosttillskott som består av marint kollagen, vitaminer och mineraler.

Aminosyrasammansättningen bidrar till normal kollagenbildning och påverkar både hår, hud och naglar. Förutom att tillföra kollagen, stimulerar det också kroppens egen kollagenproduktion.

Zink och biotin är bra för hud, hår och naglar. Den mest framhävande ingrediensen i Jabushe Collagen är likväl kollagen, och det finns goda grunder till det; kollagen är bra för hela kroppen, inte bara av estetiska skäl, men också för att stärka muskler, leder och skelettet, berättar Marie.

Visste du att?

– Kollagen finns i hud, leder, ligament, skelett, muskelvävnad, hår och naglar.

– Vår hud består av hela 70 % kollagen.

– Kollagenproduktionen i kroppen avtar med åren och det resulterar i rynkor, sämre fuktbalans och mindre fasthet.

– I tillägg till det naturliga åldrandet, bidrar stress, för lite motion, dåliga kostvanor och luftföroreningar till att du får sämre hud.

– Varje dagsdos av Jabushe Collagen innehåller 5000 mg marint kollagen.

Läs mer och köp Jabushe Collagen

 

Vilka resultat kan du förvänta dig?

När du använder Jabushe Collagen dagligen över en längre period, kommer du se förbättringar på hud, hår och naglar. Du får 30 doser i varje ask och tar en sachée varje dag, som du blandar ut med vatten, i en smoothie eller strör över din yoghurt.

Genom att använda Jabushe Collagen kommer du efterhand märka att huden, håret och naglarna både ser ut och mår bättre. Du kommer helt enkelt få en naturlig, sund utstrålning. Det handlar inte om att stoppa åldrandet utan att bromsa det, avslutar Marie.

Här köper du Jabushe Collagen:

Jabushe Collagen