Jabushe Moisture – din ultimata fuktkräm

Din hud vill ha fukt
Din hud behöver fukt. Fukten behövs för att inte torrynkor ska synas. Din hud kan även bli röd, irriterad eller börja fjälla med för lite fukt. När hudens naturliga fett inte är tillräckligt eller när det avlägsnas, förlorar huden sitt skydd och förlorar därmed fukt lättare. Det kanske blir något mer påtagligt för dig på vintern, men din hud behöver mycket fukt året om. Orsakerna kan vara både inre och yttre faktorer.

Inre faktorer
Med åldern förlorar huden sin fuktbindande förmåga, samtidigt som talgproduktionen minskar, vilket leder till en mer torr hud. Din hud kan behöva fukt beroende på din livsstil, genetik eller vilken hudtyp du har.

Yttre faktorer
Det finns många faktorer i miljön som kan göra din hud torrare med allt från väderlek till årstider. Det finns även mycket föroreningar i luften som påverkar din hud och gör att den behöver mer fukt.

Jabushe Moisture

Att se till att din hud är återfuktad med en riktigt bra fuktighetskräm, det kan hjälpa till att motverka alla dessa bidragande inre och yttre faktorer. Jabushe Moisture är en kombinerad dag-/nattkräm som lugnar och vårdar känslig hud, återfuktar och skyddar huden från yttre miljöpåverkan och tillför näring för en silkeslen känsla och härlig lyster.

Jabushe Moisture innehåller en effektiv kombination av hyaluronsyra, butylene glycol, glycerol och propandiol som gör huden mjuk och smidig, samt bibehåller en långvarig återfuktning.

Niacinamide förbättrar hudstrukturen och är verksam mot förstorade porer och en ojämn hudton. Samt reparerar en skadad hudbarriär och lugnar irriterad/inflammerad hud. Solrosfröolja innehåller rikligt med E-vitamin, omega-6 och omega-9-fettsyror som stödjer hudbarriären ytterligare och verkar anti-inflammatorisk.

5 tips för återfuktad hud

  1. Använd en återfuktande ansiktsmask då och då för att addera ännu mer fukt.
  2. Använd gärna rikligt med fuktkräm som nattkräm. Natten är den tid på dygnet då huden får en chans att reparera och återhämta sig. Det är då huden är som mest mottaglig för fukten.
  3. Drick vatten.
  4. Blanda Jabushe Collagen pulver i valfri dryck för extra fukt inifrån.
  5. Försök minska på produkter med hög halt av alkohol i, som är känd för sin uttorkande effekt.