FAQ

Vad är QAL-100?

QAL-100 är Jabushes patenterade formula bestående av Q10, liponsyra och acetylkarnitin som tillsammans har en unik förmåga att tränga ner i huden och aktivera hudcellerna.

Finns det forskning som stödjer effekten hos Jabushe?

Jabushe är ett revolutionerande resultat av svensk forskning. Studien bakom Jabushes patenterade formula QAL-100 har godkänts och granskats av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Institutet i Stockholm (2001) samt blev, som första skönhetsprodukt någonsin, publicerad i en av värdens mest ansedda medicinska tidskrifter, the British Journal of Dermatology (2003:149:841-849).

Var tillverkas Jabushes produkter

Alla Jabushe hudvårdsprodukter är utvecklade i Sverige och tillverkas i vår egen produktionsanläggning i Habo utanför Jönköping.

Innehåller Jabushes produkter några animaliska ingredienser?

Nej, alla Jabushes hudvårdsprodukter har 100% veganskt innehåll.

Vad menar ni när ni säger att Jabushe är en enkel skönhetsrutin?

Alla våra produkter har dokumenterad effekt och har forskning som grund. I tillägg till detta är många av Jabushes produkter multifunktionsprodukter – en kombinerad dag- och nattkräm, ansiktsrengöring och eye make up remover i ett, eller en peeling och mask kombo. En snabb och effektiv hudvårdsrutin för dagens upptagna kvinna.

Ni säger att Jabushe är aktiv hudvård, vad betyder det?

Jabushes produkter innehåller ingredienser som verkligen aktiverar huden och har synliga, dokumenterade resultat. Vissa av våra produkter passar inte personer med hudåkommor och/eller väldigt känslig hud.

Ni säger att man successivt vänjer huden vid Jabushes aktiva produkter. Hur går det till?

Detta berör huvudsakligen de Jabushe-produkter som innehåller QAL-100. Använd på följande sätt:

Första veckan: varannan dag

Andra veckan: en gång dagligen

Tredje veckan: morgon och kväll

Vad är det för skillnad på Jabushe original cream och Jabushe soft cream?

Jabushe Original Cream är vår mest aktiva ansiktskräm med maximalt resultat mot hudens ålderstecken. Jabushe Soft Cream innehåller mindre av Jabushes patenterade formula QAL-100 och passar dig som börjar se de allra första ålderstecknen eller har något känsligare hud.

Varför kan det pirra och sticka i huden de första gångerna jag använder någon av Jabushes aktiva produkter?

Jabushe är aktiv hudvård. När de aktiva ämnena tränger ner i huden är det inte ovanligt att en stickande och värmande känsla uppstår. Denna effekt är normal och avtar med tiden.

Bör jag använda solskydd över Jabushes aktiva produkter?

Ja. Addera gärna solskydd vid användning av någon av Jabushes produkter som innehåller QAL-100. Vi rekommenderar alltid solskydd innan solexponering oavsett, men det är extra viktigt när man använder aktiv hudvård.

Vad är det för skillnad mellan era två ögonprodukter?

Jabushe Eye Cream minimerar ålderstecken runt ögonen såsom fina linjer och rynkor. Jabushe Eye Lift Serum motverkar och reducerar svullnader och mörka ringar i ögonområdet. Det går dessutom utmärkt att kombinera dessa två produkter med varandra. Börja då med Jabushe Eye Lift Serum för att sen lägga på Jabushe Eye Cream.

Vad innebär ”2 in 1” när det gäller Cleansing lotion?

Det innebär att du får både ansiktsrengöring och eye make up remover i en och samma produkt. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion är effektiv men skonsam när den rengör huden från make up, föroreningar, smuts och talg.

Hur fungerar Jabushe 3 in 1 Peeling Mask?

Det är en kombinationsprodukt som både förbättrar hudstrukturen, rengör på djupet, mjukgör och ger lyster åt din hud.

Hur använder jag Jabushe Anti Wrinkle Serum?

Applicera serumet punktvis på specifika rynkor, t.ex. mellan ögonbrynen, i pannan och linjerna från sidan av näsan ner mot munnen (nasolabialvecken).

Är alla Jabushes produkter aktiva?

Nej, vissa av Jabushes produkter passar alla hudtyper, även känslig hud.

Jabushe Intense Moisture Protection är kombinerad dag-/nattkräm som lugnar och vårdar känslig hud, återfuktar och skyddar huden mot yttre miljöpåverkan.

Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion rengör huden skonsamt men effektivt utan att torka ut.

Jabushe 3 in 1 Peeling Mask rengör huden på djupet, mjukgör och ger lyster. Den innehåller syra, men det är en mild pha syra som fungerar för alla hudtyper.