”Jabushes hudvård är enkel att använda och jag känner och ser en effekt”

Hej Monica! Berätta lite om dig själv.

”Jag är 37 och bor och arbetar i Sundsvall. Jag jobbar som tandsköterska och bor i villa med min man och våra två barn. Vi har ofta munskydd i mitt jobb vilket orsakar tilltäppta porer och plitor kring näsa och mun, vilket inte är så kul. Då är det extra viktigt att hitta en kräm som fungerar även på detta område.”

På fritiden tränar jag på gym regelbundet – dock inte nu i coronatider. Att laga mat är ett stort intresse, framför allt då helgmat. Gärna någon god kyckling eller en fin köttbit. I veckorna blir det mer barnmat som köttfärssås och spagetti eller ugnspannkaka.

Thailand är ett favoritresmål eftersom jag är halvt thailändare (svensk pappa, thailändsk mamma), men det har vi tyvärr också fått avstå från nu i denna pandemitid. Jag pratar inte språket flytande men kan göra mig förstådd med enklare ord och med hjälp av kroppsspråk – det brukar fungera bra. Jag gillar lite utmaningar!

Berätta om din hudvårdsrutin med Jabushe

”Jag använder Jabushes ansiktsrengöring 2 in 1 Cleansing Lotion, ögonkrämen Jabushe Eye cream, Jabushe Original på kvällen och Jabushe Soft på morgonen (båda dessa är en kombination av dagkräm och nattkräm) samt Jabushe Peeling Mask.”

Jag har använt Jabushes hudvård regelbundet i ungefär ett år nu. Jag tvättar mig både morgon och kväll med ansiktsrengöringen. Jag känner mig så ren och mjuk efter att ha tvättat av mig – till skillnad från många andra rengöringsprodukter som jag har provat och halva makeupen sitter kvar, så detta är en stor favorit. Efter att jag har tvättat mig på morgonen så tar jag ögonkrämen vid ögonområdet och smörjer mig sen med Jabushe Soft Cream, en lätt kräm som går fort in i huden. Gillar att den går in fort då jag lägger makeup direkt efteråt.

På kvällen tvättar jag mig igen med Jabushe Cleansing Lotion, använder Jabushe Eye cream vid ögonen och sen smörjer jag ansiktet med Jabushe Original inför natten. Den är rikare i sin konsistens och på morgonen känns min hud både mjuk och återfuktad.

Jabushe Peeling Mask använder jag två gånger i veckan, ibland fler.”

 

Vad är det som gör att du fastnat för Jabushes produkter?

”Jag tycker att de är enkla att använda och jag känner och ser en effekt. Sedan får jag en del komplimanger från kollegor och min man, och det är ju alltid trevligt.”

 

Kan du berätta om din upplevelse av Jabushes hudvård jämfört med andra produkter du använt?

”När det gäller ansiktsrengöringen så känner jag att jag blir riktigt ren av den utan att för den sakens skull bli torr. Ren och återfuktad helt enkelt. När det gäller krämer så vill jag att de ska gå in i huden direkt, vill inte att de ska ligga utanpå och ”korva” sig och smula av. Jabushes krämer går in snabbt – det är något som jag verkligen uppskattar med Jabushes hudvårdsprodukter.”

Fler Case